marți, 9 decembrie 2014

As vrea sa fie Craciunul in fiecare zi!




 

 
Hmm… Crengutele de brad se simt in toata casa, luminitele se perinda pe tavan si bradul asteapta cuminte sa se umple de cadouri.
Pentru mine e cel mai frumos sentiment ce ma invaluie acum- cel de cand eram copil si  ma zvarcoleam cumplit sa adorm, si apoi nu puteam sa cred ca au sosit si zorile, si bradul se inclina sustinut doar de cadouri.

 Eu in fata bradului, incapabila de rabdare, ci doar de euforie, … asta sunt eu si acum! Poate din acest motiv as vrea sa fie Craciun in fiecare zi! Si cred ca e posibil! Prin hocus-pocus, magia Craciunului sa se reverse pe fiecare zi din an, iar noi sa nu lasam tot pe umerii lui, sa fim noi Mos Maria, Mos Dana, Mos Catalina, Mos Irina sau Mos TU, toti cei buni si darnici!

 Acum, in clipa aceasta ma simt extrem de fericita! Pentru mine, ultimile zile, din ultimile saptamani au fost zile de Craciun si inca mai pot duce fericire pana dupa Anul Nou! In fiecare zi, cineva a fost Mos Craciun pentru mine! Am intins mana, si am cerut sa fiu ajutata sa pasesc cu usurinta alaturi de copiii. In schimb, am primit mai mult, zambete, imbratisari si cadouri pentru ei.
 Astazi, cand am deschis ochii, un munte de cadouri ma astepta. De fapt, pe ei, pentru ei. Pe niciunul nu scria Maria. Niciunul nu imi era destinat mie! Doar lor! Dar euforia ce m-a cuprins, depaseste cu mult asteptarile, pentru ca am simtit dragostea cu care a fost impachetat fiecare, sacrificiul prin care altii au ales si pentru ei, si m-am regasit in fiecare copil!

Cuvintele sunt de prisos cand te gandesti la  simplitatea cu care bucuria vine, cand il pui pe Dumnezeu in tot ceea ce faci... Nu stiu daca v-am zis, sunt fericita si fericirea mea e minuscula pe langa cea a lor, datorita voua! Multumesc!