marți, 8 iulie 2014

Despre cum sa te simti important


In ziua de astazi 28 de ani inseamna o viata de om; nu intram in detalii, insa toata viata mea m-am gandit, am cantarit si am evaluat ce inseamna sa te simti important, si cum sa pastrezi acest sentiment. 
Cand eram copil, credeam ca adultii sunt cei importanti in aceasta lume, cei ce au puterea de a controla si crea . Intre timp am inclinat balanta in sens invers.
Cand am crescut, am inteles ca ceea ce alegi sa faci, cum iti relevi pasiunile si te folosesti de ele zi de zi, te pot ajuta sa te simti un om important. 
A functionat un timp... dar imi lipsea iubirea. Si asa m-am intors la ideea de familie. Cand nu mai esti de capul tau, nu mai prinzi fluturi la orice ora din zi, si te mai trezesti si reponsabil de viata din viata ta, atunci senzatia de important se iroseste pana sa iti dai seama.
Ma imbat intr-un parfum fin, ignor orice neregula, si realizez ca importanta a fost constant cu mine: de cand Dumnezeu m-a rupt din El si m-a trimis pe pamant, si pana acum, cu inceput de riduri, fire albe, dar viabila prin cei ce m-au intalnit, prin cei care inca ma pomenesc intr-o rugaciune, prin tine, care ai incalcat orgolii si prin toti cei care, cu iubirea lor, imi creaza rostul printre cei de aici si de acolo. 
Prin voi si eu…
Nasul in vant, zambet tamp si un sincer "Multumesc!"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu